A sis dies de l'11 de setembre, Vilassar de Dalt ja es prepara per celebrar la Diada de Catalunya amb actes diversos com la commemoració institucional el dimarts 10 i la Megadiada de can Salvet el mateix dia 11.

">

La Diada a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
05/09/2019

Diada 18A sis dies de l'11 de setembre, Vilassar de Dalt ja es prepara per celebrar la Diada de Catalunya amb actes diversos com la commemoració institucional el dimarts 10 i la Megadiada de can Salvet el mateix dia 11.

Els actes començaran el dimarts 10 de setembre al vespre. Com és habitual, se celebrarà l'acte institucional de la Diada que arrencarà a les 20.00 h amb una cantada per part de cantaires i excantaires de la Coral Mareny i una marxa de torxes des de la Plaça de la Vila. Un cop a la Plaça 11 de setembre es farà lectura del manifest, ofrena floral, cant dels Segadors i ballada de sardanes.

Diada 2019Megadiada

Les celebracions de la Diada acabaran el dimecres 11 de setembre amb la Megadiada de can Salvet. A partir de les 10 del matí, l'Espai Cívic Les Escoles s'omplirà d'activitats per a tota la família. Aquest any torna el concurs Can Salvet Talent Kids en què els nens i nenes podran demostrar les seves habilitats més especials i a els tallers i actuacions s'hi suma també, l'espectacle 'La sirena hidràulica' de la companyia Matito.