La regidoria de Festes, amb el suport de la regidoria de Medi Ambient, impulsen un Servei de sensibilització ambiental a la Plaça de la Vila durant tota la Festa Major. Una parella d'informadors vetlla perquè durant els àpats populars es recicli de manera correcta.

">

Vilassar aposta per l'educació ambiental durant la Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:05
26/08/2019

recollidaLa regidoria de Festes, amb el suport de la regidoria de Medi Ambient, impulsen un Servei de sensibilització ambiental a la Plaça de la Vila durant tota la Festa Major. Una parella d'informadors vetlla perquè durant els àpats populars es recicli de manera correcta.

Per mitjà de l'empresa Econimbus, les regidories de Festes i Medi Ambient impulsen, aquesta Festa Major, un Servei de sensibilització i educació ambiental. S'han instal·lat a la plaça 5 nous jocs de petits contenidors per la recollida selectiva i, a més, durant els diferents àpats populars que se celebren a la Plaça de la Vila, una parella d'informadors vetllarà perquè se'n faci un bon ús i realitzarà tasques de sensibilització per augmentar la conscienciació respecte la importància del reciclatge.

recollida