Un cercavila de rebombori i molta aigua és el que aquest dissabte al matí petits i grans han viscut en una nova edició del Rebombaigua. Un acte que combina una cercavila sorollosa i una festa a plaça amb inflables aquàtics, remullada i un canó d'escuma.

">

Rebombaigua, cinc anys d'una festa familiar passada per aigua

Última revisió 12-02-2021 15:05
24/08/2019

Rebombaigua 2019Un cercavila de rebombori i molta aigua és el que aquest dissabte al matí petits i grans han viscut en una nova edició del Rebombaigua. Un acte que combina una cercavila sorollosa i una festa a plaça amb inflables aquàtics, remullada i un canó d'escuma.

La plaça de la Tela ha estat el punt de trobada dels participants al Rebombaigua que ha començat amb una cercavila on l'objectiu era el de fer molt de soroll i no deixar ningú sec. Hi han ajudat les mànegues de l'ADF ubicades en punts estratègics del recorregut.

Rebombaigua 2019

Rebombaigua 2019
Rebombaigua 2019Rebombaigua 2019
Un cop a plaça, els més petits han pogut gaudir dels inflables aquàtics i tot seguit de la festa de l'escuma i la ruixada popular. Aquesta ha estat la cinquena edició d'aquesta festa que ja s'ha convertit en una de les més esperades per petits i grans i que, amb aquesta calor, té l'èxit assegurat.