Falta poc menys d'un mes per la diada dels Sants Genís i a Vilassar de Dalt ja està tot a punt per la celebració de la Festa Major d'estiu. Entre el 23 i el 26 d'agost Vilassar s'omplirà de música, festa i tradició amb activitats per a tots els públics i totes les edats.

">

Vilassar ja es prepara pels Sants Genís 2019

Última revisió 12-02-2021 15:05
29/07/2019

Sants Genís 19Falta poc menys d'un mes per la diada dels Sants Genís i a Vilassar de Dalt ja està tot a punt per la celebració de la Festa Major d'estiu. Entre el 23 i el 26 d'agost Vilassar s'omplirà de música, festa i tradició amb activitats per a tots els públics i totes les edats.

L'àrea de Festes, la Comissió de Festes i les entitats de Vilassar de Dalt ja han enllestit el programa de la Festa Major dels Sants Genís d'aquest 2019 que arrencarà el proper 23 d'agost amb una sessió especial de l'Hora del Conte i la Geganit. El dia 24, com és tradició, tindrà lloc pregó, a càrrec de Joan Artigas i el pregonet a càrrec de Laia Martí. El vespre de la vigília dels Sants Genís acabarà amb el pa amb tomàquet a la Plaça de la Vila. Amb motiu de la celebració dels 50 anys de la recuperació dels gegants Lluís i Maria, els Geganters de Vilassar de Dalt rebran, a partir del dia 24, una colla convidada que serà testimoni de tota la Festa Major. Aquest 2019 també se celebren els 20 anys dels Diablons Anònims i ho celebraran el 25 d'agost amb un correfoc especial amb final amb aigua i escuma.

Aquest any repeteixen actes emblemàtics com el Correfoc i el Correfoc infantil, la Sindriada, la ballada de Sardanes o la Sardinada amb havaneres per tancar la Festa Major. També es consoliden activitats recents com el brindis amb els pregoners el dia 25, o el Rebombaigua, la Cercavila Esbojarrada dels gegants o el concurs d'arrossos.

La Festa Major dels Sants Genís s'allargarà entre el 23 i el 26 d'agost.

Durant els propers dies rebreu el programa de mà a casa i també el podreu trobar a les dependències municipals o descarregar-lo aquí:

Podeu consultar les bases del Concurs d'Arrossos clicant aquí.

Podeu consultar les bases de la Sindriada clicant aquí.