Sota el lema 'El Parc a través dels sentits', el Parc Serralada Litoral convoca l'11a edició del concurs de fotografia. Fins al 15 d'octubre hi ha temps per presentar les fotografies, un màxim de 4 per autor, que optaran a premis com estades de cap de setmana, cistelles de productes agroalimentaris o àpats en restaurants.

">

Es convoca l'11è Concurs de fotografia del Parc Serralada Litoral

Última revisió 12-02-2021 15:05
18/07/2019

foto parcSota el lema 'El Parc a través dels sentits', el Parc Serralada Litoral convoca l'11a edició del concurs de fotografia. Fins al 15 d'octubre hi ha temps per presentar les fotografies, un màxim de 4 per autor, que optaran a premis com estades de cap de setmana, cistelles de productes agroalimentaris o àpats en restaurants.

Un any més s'ha convocat el Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada Litoral. Com en l'edició anterior, hi ha dues categories, una per al públic en general i una altra per a nens i nenes fins a 14 anys. El tema d'aquesta convocatòria és únic: El Parc a través dels sentits.

Es poden presentar fins un màxim de 4 fotografies per autor, que hauran de ser inèdites, fins les 23:55 hores del 15 d'octubre de 2019. Totes les imatges s'han d'acompanyar d'un formulari de participació que podeu trobar a la web del Parc.

La participació al concurs és gratuïta. Les fotografies han d'adreçar-se mitjançant correu electrònic a l'adreça p.slitoral@diba.cat acompanyades del formulari Participació a l'11è Concurs Fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral (un formulari per a cada fotografia presentada al concurs) indicant les dades següents:

Títol de la fotografia
Lloc de presa de la fotografia (indret i municipi)
Nom i cognoms de l'autor/a
Municipi de residència
Telèfon i adreça electrònica de contacte

Periòdicament les fotografies s'incorporaran al Facebook del Parc de la Serralada Litoral https://www.facebook.com/parcserraladalitoral. Els visitants podran marcar-les "m'agrada" i el resultat de la votació mitjançant Facebook determinarà el Premi del públic.

Consulteu la informació detallada i llegiu les bases completes de l'11è Concurs de Fotografia al web del Parc.

Font: Parc Serralada Litoral