Tècnics de la Diputació donen suport a l'Ajuntament per al projecte d'adequació de l'hort comunitari que ja funciona a ple rendiment.

">

La Diputació dona suport tècnic a l'Ajuntament per al projecte d'adequació de l'hort comunitari

Última revisió 12-02-2021 15:05
09/07/2019

Hort comunitariTècnics de la Diputació donen suport a l'Ajuntament per al projecte d'adequació de l'hort comunitari que ja funciona a ple rendiment.

Després de dos anys de la seva creació, l'hort comunitari ja funciona a ple rendiment gràcies al treball i la dedicació d'una trentena de persones que s'agrupen sota el paraigües de l'associació La Badoquera, pendent de formalitzar-se a través d'un concurs públic. Actualment, l'hort compta amb trenta parcel·les individuals i una de comunitària, on tot el que s'hi recull es destina al Banc d'Aliments de Càritas Vilassar.

Hort comunitariHort comunitari

Per continuar adequant l'espai i ampliant-lo en un futur, la Diputació ha concedit a l'ajuntament un suport tècnic per a la redacció del Projecte d'adequació d'espais públics per a horts comunitaris. Aquest treball permetrà disposar d'una proposta tècnica de configuració i funcionament d'aquesta zona verda com a horta comunitària, solidària i sostenible. La proposta inclou la dotació d'espais comuns d'emmagatzematge d'eines, serveis públics, aula de formació i sistema general de rec.