Laura Varela ha estat la guanyadora del concurs de cartells en què es van presentar tres treballs i que s'ha resolt amb dues votacions: del jurat i popular. El cartell, realitzat a partir d'il·lustracions de diversos elements de la Festa Major de Vilassar, serà la imatge dels Sants Genís 2019.

">

Laura Varela, guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major dels Sants Genís 19

Última revisió 12-02-2021 15:05
01/07/2019

Sants Genís 19Laura Varela ha estat la guanyadora del concurs de cartells en què es van presentar tres treballs i que s'ha resolt amb dues votacions: del jurat i popular. El cartell, realitzat a partir d'il·lustracions de diversos elements de la Festa Major de Vilassar, serà la imatge dels Sants Genís 2019.

El passat divendres 28 de juny es va tancar el procés de votació popular per escollir el cartell de la Festa Major dels Sants Genís 2019. Els gairebé 1000 vots dels vilassarencs i vilassarenques s'han sumat al resultat de la deliveració del jurat i finalment ha resultat guanyadora Laura Varela amb un treball realitzat a partir de dibuixos que evoquen l'estiu i la Festa Major dels Sants Genís de Vilassar de Dalt. Aquesta serà la imatge que ens acompanyarà durant tota la Festa Major que s'allargarà, com sempre, entre el 23 i el 26 d'agost.