Dos curtmetratges són el resultat del procés participatiu juvenil Efecte Jove, un projecte impulsat per l'àrea de Joventut que vol donar resposta a inquietuds i malestars del jovent a partir de la reflexió i la participació.

">

L'Efecte jove 2019 reflexiona sobre el sistema educatiu amb dos vídeos

Última revisió 12-02-2021 15:05
19/06/2019

efecte joveDos curtmetratges són el resultat del procés participatiu juvenil Efecte Jove, un projecte impulsat per l'àrea de Joventut que vol donar resposta a inquietuds i malestars del jovent a partir de la reflexió i la participació.

L'Efecte Joveés un projecte impulsat per l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, un procés participatiu juvenil basat en la idea d'acompanyar les joves per transformar allò que les oprimeix, empoderar-les davant d'aquestes discriminacions socials i actuar de forma comunitària i personal perquè tinguin vides més lliures. L'Efecte Jove té l'esperit de donar resposta a malestars de les joves com el bullying, el racisme, el masclisme, el sexisme, l'adultisme, el capacitisme, la LGTBIfòbia... i la inteterseccionalitat entre elles; i fer que les joves es converteixin en agents actius de canvi social i prenguin protagonisme per la transformació social trencant la barrera de l'edat que acostuma a incapacitar la seva acció i impacte real.

Aquest curs, l'Efecte Jove ha reflexionat sobre el sistema educatiu i de la feina i la reflexió dels i les joves participants n'han resultat aquests dos vídeos:



L'Efecte Jove de Vilassar de Dalt ha estat promocionat per l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, facilitat i creat per l'Esberla SCCL amb la col·laboració d'acompanyament educatiu audiovisual de l'associació Nadir.