Carola Llauró és investida alcaldessa de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
17/06/2019

Carola Llauró, candidata d'ARA Vilassar, va ser investida alcaldessa de Vilassar amb el suport dels 5 regidors aconseguits per la seva formació. Llauró inicia el seu primer mandat al capdavant de l'Ajuntament i esdevé la primera alcaldessa del municipi.

El passat dissabte 15 de juny, la sala de plens de l'Ajuntament es va omplir de gom a gom per seguir el ple d'investidura i la nova composició del consistori per al proper mandat. L'acte va començar amb la constitució de la mesa d'edat formada per Ma Àngels Bosch i Laia Quelart i la presa de possessió del càrrec per part dels nous regidors i regidores electes: 5 d'ARA Vilassar, 4 de JxCat, 2 de la CUP i 2 del PSC.

Ple investidura 2019Ple investidura 2019

Tot seguit, Carola Llauró va ser escollida alcaldessa de la vila després de rebre a mà alçada els 5 vots del seu grup. El fins ara alcalde, Xavier Godàs, li va fer a mans la vara de batlle formalitzant així el traspàs en el càrrec.

Ple investidura 2019Ple investidura 2019

La nova alcaldessa va explicar en un emotiu discurs com entoma aquesta gran responsabilitat al capdavant del consistori; una responsabilitat que, tal com va dir, la portarà a treballar amb voluntat de servei públic, mà estesa, diàleg i participació. Va destacar amb l'orgull ser la primera alcaldessa que té el municipi i va tenir unes paraules d'agraïment per l'exalcalde Xavier Godàs pel suport, l'escalf i la paciència.

Ple investidura 2019

Ple investidura 2019

Podeu escoltar l'audio del Ple en aquest enllaç.