L'arrossada popular protagonitsa del tercer dia de Festa Major

Última revisió 12-02-2021 15:05
30/04/2019

Can Rafart ha estat el punt de reunió de les activitats proposades per aquest dimarts dia 30 al matí. Festa per als més menuts, sardanes i la tan esperada arrossada popular han portat centenars de persones fins al parc.

Vilassar ha viscut el tercer dia de Festa Major amb un seguit d'activitats que han fet bullir el parc de Can Rafart. El matí ha començat amb l'espectacle infantil "Viu el Parc" amb música i sorpreses per a tota la família.
Al punt de les 12, la Cobla Premià ha fet sonar les primeres notes sardanístiques. La pèrgola ha estat l'escenari pels amants i balladors d'aquesta dansa popular catalana. Un acte que organitza cada any el Grup Sardanista de Vilassar.

Espectacle infantil Viu el Parc

Sardanes

Mentrestant, el parc començava a fer olor d'arròs. Desenes de col·laboradors i col·laboradores s'arremangaven perquè a les 2 del migdia tot estigués llest i es poguessin servir el miler de plats d'arròs que espera la gentada que ve amb ganes compartir amb els altres veïns i veïnes aquest dinar popular.

Arrossada

Arrossada

Un any més, el cuiner Joan Mestres donava les indicacions per anar elaborant els cent quilos d'arròs que es tiren a la paella, a banda d'altres ingredients com pollastre, salsitxes, conill, calamar o pebrot.

A les dues, els assistents ja feien cua per degustar un plat d'arròs acompanyat de beguda i postres a un preu de 4€ dels quals se'n destina una part a Càritas Vilassar.

A la tarda, l'activitat s'ha traslladat a la plaça del Teatre amb el taller de percussió i ritmes a càrrec de Percumusic. Grans i petits han pogut sentir i seguir el ritme amb un tambor entre les mans.

Taller de percussió