Tot i que l'amenaça de pluja feia preveure el pitjor, finalment el temps primaveral ha permès que la música i els colors del Holi fossin els protagonistes d'aquest diumenge de Festa Major.

">

La Festa Major esclata amb els colors de la festa Holi

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/04/2019

Holi 2019Tot i que l'amenaça de pluja feia preveure el pitjor, finalment el temps primaveral ha permès que la música i els colors del Holi fossin els protagonistes d'aquest diumenge de Festa Major.

Impulsada pel grup de ball Tike&Nila Bollywood, Vilassar ha viscut aquest diumenge una nova i exitosa edició de la Festa Holi. A les 12 del migdia i amb els assistents encara amb la roba  blanca, la festa ha començat amb una demostració de ball dalt l'escenari. Tot plegat, en una plaça de la Vila ben plena que esperava amb nervis la traca final de l'acte.
Holi 2019Holi 2019

Holi 2019Holi 2019

Al final del compte enrere ha estat el moment del llançament del gulal, la característica pols de colors que defineix aquesta celebració i que és símbol de felicitat per l'arribada de la primavera donant protagonisme als colors de les flors que neixen durant aquesta estació de l'any.
Holi 2019Holi 2019

Holi 2019

Holi 2019


Per tancar la festa, una breu sessió de bollywood per a tots els assistents que intentaven seguir el ritme i els passos d'aquest ball propi de la Índia.  Tot i l'amenaça de pluja des de primera hora del matí, finalment l'acte s'ha pogut desenvolupar amb total normalitat. Aquesta tradició hindú celebra cada any l'arribada de la primavera i cada cop són més indrets d'arreu del món que se sumen a la celebració.

Holi 2019Holi 2019