El passat diumenge 7 d'abril es va celebrar la setena edició de la Vilatrail, la cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes de Vilassar. La prova esportiva comptava amb un recorregut de 20 km i un desnivell de 1.100 m.

">

La Vilatrail reuneix més de 500 participants a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
09/04/2019

Vilatrail 2019El passat diumenge 7 d'abril es va celebrar la setena edició de la Vilatrail, la cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes de Vilassar. La prova esportiva comptava amb un recorregut de 20 km i un desnivell de 1.100 m.

A les 9 del matí el director de la cursa, Karli Puig, va anunciar l'esperat inici de la Vilatrail 2019 amb el tall simbòlic de la cinta que va fer l'alcalde Xavier Godàs i la regidora d'Esports, Carme Terradas. Tot seguit, el so dels tambors de les Atabalades va arrencar el marcador de la setena edició de la cursa de muntanya de poble, l'esdeveniment esportiu més multitudinari de Vilassar. Els prop de 500 participants es van trobar amb un nou recorregut amb menys desnivell que en edicions anteriors, però no menys exigent que els va portar a fer 20 km per parc de la Serralada Litoral i que comptava amb 4 punts d'avituallament. L'organització va donar als corredors i corredores un temps límit de 4.30 h per arribar a meta.

Vilatrail 2019

Vilatrail 2019

Vilatrail 2019



Sergi Puigmal (VO2 Team) va ser el guanyador de la cursa amb un temps de 01:38:35, seguit de Gaspar Bartra que la va fer amb 01:39:18 i completant el podi, Sergio Sánchez (C.A.Taymory-Spiridon) amb un temps de 01:40:33. En dones, va encapçalar el podi la Sara Sanante amb un temps de 01:56:33, seguida de l'Anna Clapés (Sensacions Uvex Team) que la va completar amb 01:58:47 i en tercer lloc Laia Cuevas (VO2 Team) amb un temps de 02:09:50.

Vilatrail 2019podi masc

A l'arribada a plaça, tots els participants van ser rebuts per amics i familiars i per la percussió tan esperada de les Atabalades de Premià de Mar que, des de la primera edició acompanyen els corredors i corredores en l'esforç final de la Vilatrail. Un cop a plaça tots va tenir la seva recompensa personal de superació, però també se'ls va obsequiar amb una medalla de finisher, una samarreta tècnica i un esmorzar gentilesa de l'Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer, entitat a la qual es destinarà part de la recaptació.

La cursa ha destacat, un any més, per la important implicació d'empreses i comerços col•laboradors, pel suport de l'Ajuntament, pel gran desplegament de voluntaris distribuïts al llarg de tot el recorregut i per una organització immillorable que està posicionant la prova en un lloc destacat del calendari de curses de muntanya.

Podeu veure més fotos de la cursa i les classificacions a la pàgina web de la Vilatrail.