A partir del proper dilluns 25  de febrer, l'Ajuntament començarà una recollida porta a porta de paper i cartró als comerços del municipi. La recollida, que es farà els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 10.30 h, vol evitar la saturació dels contenidors.

">

L'Ajuntament implanta la recollida porta a porta de paper i cartró als comerços

Última revisió 12-02-2021 15:05
22/02/2019

Contenidors plensA partir del proper dilluns 25  de febrer, l'Ajuntament començarà una recollida porta a porta de paper i cartró als comerços del municipi. La recollida, que es farà els dilluns, dimecres i divendres a partir de les 10.30 h, vol evitar la saturació dels contenidors.

Aquest proper dilluns començarà la recollida porta a porta de paper i cartró als comerços del municipi. Aquesta actuació es concentra inicialment en aquells establiments que l'Ajuntament ha detectat que generen més residus i que, conseqüentment, saturen els contenidors de la zona.   
L'objectiu és descongestionar les àrees de contenidors de les zones on hi ha més densitat de comerços i població com els carrers Manuel Moreno, Murillo, San Josep Oriol, Barcelona, Riera Salvet, Anselm Clavé i els seus voltants.
Amb aquest actuació es vol evitar la imatge de brutícia i deixadesa que comporten les deixalles que es deixen al terra a causa de la saturació dels contenidors de la recollida selectiva.
Si com a comerç vols més informació del servi o t'hi vols adherir posa't en contacte amb el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament ubicat a les oficines de Serveis Tècnics Can Robinat. (Camí de Mataró, 10, T. 93 753 98 20).