Les regidories de Serveis Socials, Joventut, Educació i Esports atenen 165 persones a través del programa transversal ‘Ningú sense esport' que treballa per fer que cap infant, jove o adult amb risc d'exclusió no es quedi sense la possibilitat de realitzar pràctiques esportives al municipi.

">

165 persones es beneficien del programa â??Ningú sense esport' el 2018

Última revisió 12-02-2021 15:05
13/02/2019

ningú sense esportLes regidories de Serveis Socials, Joventut, Educació i Esports atenen 165 persones a través del programa transversal ‘Ningú sense esport' que treballa per fer que cap infant, jove o adult amb risc d'exclusió no es quedi sense la possibilitat de realitzar pràctiques esportives al municipi.

El programa ‘Ningú sense esport' va néixer el curs 2007-2008 sota el nom ‘Obre't a l'esport' com a projecte de foment de l'esport entre els joves i, amb els anys, s'ha convertit en un programa integral d'accés a l'esport.

Entre els principals objectius del programa hi ha els de fer comprendre l'esport com un sistema social obert, prevenir possibles situacions de risc oferint alternatives per al temps lliure, potenciar l'esport com a eina per aconseguir un estil de vida saludable, reconèixer l'esport com a eina socialitzadora i d'integració o garantir que tots els infants de Vilassar arribin a l'adolescència havent superat l'aprenentatge bàsic de la natació.

El 2018, 165 persones, d'entre 5 i 70 anys, es van beneficiar de les diferents modalitats d'activitats del programa: futbol sala, futbol 7 i 11, taekwondo, escalada, trail, bàsquet, gimnàstica artística, hip-hop, dansa, patinatge, fitness, aprenentatge de la natació, classes dirigides de sala, musculació i natació lliure.

El programa, amb un pressupost de gairebé 36.000 €, es basa en l'atorgament de beques en dues modalitats: beques individuals, consistents a integrar nens i nenes en activitats organitzades per entitats, empreses o el propi Ajuntament; o beques per programa, consistents a oferir directament des de l'Ajuntament activitats esportives adreçades a beneficiaris potencials.

Podeu consultar el projecte íntegre en aquest document: