El Nadal arriba a Vilassar amb la Fira de Santa Llúcia

Última revisió 12-02-2021 15:05
10/12/2018

Aquest cap de setmana el Barri de can Salvet es vesteix de gala per celebrar una de les cites importants del calendari de fires de Vilassar de Dalt: la Fira de Santa Llúcia.

santa llúciaLa Fira de Santa Llúcia del Barri de can Salvet obre aquest cap de setmana el calendari nadalenc a Vilassar de Dalt. El pati de l'Espai cívic Les Escoles s'omplirà, durant tot el cap de setmana, de parades de productes nadalencs i d'activitats per a tota la família.

Les activitats començaran el dissabte 15 de desembre amb una sessió de contes de Nadal a càrrec de la Biblioteca can Manyer. A les 5 de la tarda s'inaugurarà oficialment la fira en una tarda que també comptarà amb un maridatge de torrons i vi, la visita del Pare Noel i una cantada de Nadales per part dels alumnes de l'escola La Immaculada.

Diumenge, les parades de la fira estaran acompanyades de jocs gegants durant tot el matí, el Tió, que es podrà fer cagar d'11 a 13 h i l'arribada del Patge Reial a la tarda.





A banda de la Fira de Santa Llúcia, les Festes arriben a Vilassar carregades d'activitat. No hi faltaran els tradicionals concerts de l'Aula de Música i la Coral Mareny, el pessebre del Casal de can Rafart, el festival Rampataplam, els Pastorets de Vilassar o el Pessebre Monumental de can Banús que arriba a la 42a edició. El Concert de Cap d'Any a La Massa, la Cavalcada de Reis, el dia 5 de gener i el concert de Pau Riba tancaran el programa d'activitats

Agenda Nadal 2018