La foto, amb el lema 'De camí a casa vull ser lliure, no valenta' ha estat seleccionada pel jurat com a guanyadora del primer Concurs d'Instagram del 25 de novembre. La convocatòria anava adreçada a joves d'entre 14 i 25 anys per reflexionar al voltant de la violència masclista.

">

Marina Carreras és la guanyadora del Concurs d'Instagram del 25N

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/11/2018

marinaLa foto, amb el lema 'De camí a casa vull ser lliure, no valenta' ha estat seleccionada pel jurat com a guanyadora del primer Concurs d'Instagram del 25 de novembre. La convocatòria anava adreçada a joves d'entre 14 i 25 anys per reflexionar al voltant de la violència masclista.

Marina Carreras (@marinacss_) és la guanyadora del Concurs d'Instagram del 25N impulsat per l'Àrea d'Igualtat per convidar els joves a reflexionar sobre la violència masclista amb imatges al voltant d'aquesta temàtica. La imatge guanyadora mostra les esquenes nues de dues noies on s'hi pot llegir la frase: 'De camí a casa vull ser lliure, no valenta'.

El jurat format per la regidora d'Infància, adolescència i joventut, les tècniques municipals d'Educació i Joventut i el tècnic d'Igualtat també ha seleccionat dues imatges finalistes; les de les usuàries @miire_004 i @patriit99.

mireia patri