Una de les actuacions definides al Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH) per assolir l'objectiu de garantir un parc social residencial públic és la rehabilitació dels habitatges municipals del carrer de la Pau i del Pont. Aquest dimecres s'han iniciat les obres que compten amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

">

Comença la rehabilitació d'habitatges destinats a emergència social i masoveria

Última revisió 12-02-2021 15:05
20/11/2018

Rehabilitació habitatges carrer de la Pau i del PontUna de les actuacions definides al Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH) per assolir l'objectiu de garantir un parc social residencial públic és la rehabilitació dels habitatges municipals del carrer de la Pau i del Pont. Aquest dimecres s'han iniciat les obres que compten amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

La rehabilitació dels habitatges del carrer Del Pont i De la Pau està contemplada en el Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH) per poder destinar-los a situacions d'emergència habitacional o d'inserció, incloent un dels dos habitatges dins el programa de masoveria urbana com a prova pilot. Atès el seu estat de conservació, l'edifici requereix d'obres de reforç i rehabilitació que s'han iniciat aquest dimecres.

Rehabilitació habitatges carrer de la Pau i del Pont

Rehabilitació habitatges carrer de la Pau i del Pont

Aquesta actuació del PAMH s'emmarca dins les obligacions de gestió, ampliació i millora del patrimoni públic municipal i té com objectiu garantir un parc residencial públic social i de qualitat.

El pressupost de la rehabilitació és d'uns 30.000 €, amb un finançament de 24.000 € per part de la Diputació de Barcelona dins el Catàleg de Serveis per a la reforma, condicionament i rehabilitació d'habitatges municipals.

Rehabilitació habitatges carrer de la Pau i del Pont

Reunió Comissió de Masoveria Urbana

Seguint aquesta línia d'actuació en matèria d'habitatge que està desplegant el govern municipal, dimarts es va convocar novament la Comissió Local de Masoveria Urbana. En aquesta sessió s'ha fet el seguiment de les actuacions del PAMH vinculades a aquest model alternatiu d'accés a l'habitatge: detecció i mobilització d'habitatges buits, foment de la rehabilitació i impuls de la masoveria urbana amb la realització d'una prova pilot.