El Museu Arxiu de Vilassar inicia el projecte Museu als barris amb l'objectiu de recuperar la memòria oral de la història més recent del creixement dels barris de Vilassar sobretot als barris del Pi, can Salvet i la Galbanya. El diumenge 18 de novembre comencen les trobades, a les 11.00 h a la Font d'en Pi.

">

El Museu s'acosta als barris

Última revisió 12-02-2021 15:05
06/11/2018

Museu als barrisEl Museu Arxiu de Vilassar inicia el projecte Museu als barris amb l'objectiu de recuperar la memòria oral de la història més recent del creixement dels barris de Vilassar sobretot als barris del Pi, can Salvet i la Galbanya. El diumenge 18 de novembre comencen les trobades, a les 11.00 h a la Font d'en Pi.

El Museu Arxiu de Vilassar engega el projecte Museu als barris per tal de recuperar la memòria oral a través d'entrevistes als protagonistes del creixement que Vilassar va tenir durant la dècada dels 50 i 60. Una fornada de nous vilassarencs a la recerca de millors condicions de vida van arribar d'arreu de l'Estat Espanyol a la recerca de feina. A mesura que les circumstàncies econòmiques milloraven es reagrupaven les famílies creixent nous espais urbanitzats a la vila que es van concentrar al barri del Pi, can Salvet i la Galbanya.

Aquest treball de memòria històrica vol recollir els testimonis dels protagonistes de la història més recent de Vilassar. El projecte s'inicia al barri del Pi el proper diumenge 18 de novembre a les 11 h. a la Font d'en Pi amb una tertúlia oberta a tots els veïns per tal de recollir els primers testimonis.