Aquest divendres, el Centre obert i el Servei de joventut han tornat a convertir l'Espai Cívic Les Escoles en un túnel del terror per celebrar la Castanyada Terrorífica que va reunir més de 200 visitants.

">

Més de 200 persones visiten el Circ del Terror del Servei de joventut i el Centre obert

Última revisió 12-02-2021 15:05
29/10/2018

castanyadaAquest divendres, el Centre obert i el Servei de joventut han tornat a convertir l'Espai Cívic Les Escoles en un túnel del terror per celebrar la Castanyada Terrorífica que va reunir més de 200 visitants.

Com cada any, aquest divendres 26 d'octubre, el Centre Obert i el Servei de Joventut han celebrat la Castanyada terrorífica. Aquest any, l'edifici de l'Espai Cívic Les Escoles s'ha convertit en un circ del terror. Les dues plantes s'han transformat en diferents espais ambientats en un circ, amb els pallassos com a autèntic protagonistes i amb vidents, ballarines, mims i llançadors de ganivets entre d'altres personatges.

castanyada

castanyada

L'espectacle, que ha estat possible gràcies a 20 voluntaris, ha estat tot un èxit amb un total de 210 visitants, de totes les edats, que han gaudit del passatge de terror entre crits i riures.

castanyada castanyada