Els Mossos han detingut aquesta setmana quatre persones d'entre 17 i 31 anys i residents a Vilassar com a presumptes autors dels darrers robatoris que s'han produït al municipi. L'Ajuntament està al corrent de totes les actuacions policials i ha procedit a tapiar el domicili que havien ocupat els detinguts.

">

Detinguts els presumptes autors dels darrers robatoris al municipi

Última revisió 12-02-2021 15:05
24/10/2018

casa tapiadaEls Mossos han detingut aquesta setmana quatre persones d'entre 17 i 31 anys i residents a Vilassar com a presumptes autors dels darrers robatoris que s'han produït al municipi. L'Ajuntament està al corrent de totes les actuacions policials i ha procedit a tapiar el domicili que havien ocupat els detinguts.

La detenció es va poder fer gràcies a la col•laboració veïnal que va alertar als cossos de seguretat de sorolls estranys en el domicili afectat. Desplaçats al lloc dels fets, els agents van interceptar el robatori i van detenir tres persones de que van intentar fugir davant la presència policial. Els Mossos van identificar-los i al registrar-los van veure que portaven a sobre joies, diners, rellotges, mòbils i altres objectes que acabaven de robar del domicili on van ser localitzats.

A la casa que havien ocupat a Vilassar i que l'Ajuntament ha tapiat immediatament, la policia hi ha localitzat objectes d'altres robatoris. En total se'ls atribueix la autoria de sis robatoris amb força en diferents domicilis. 

El Jutjat de guàrdia de Mataró ha decretat l'ingrés a presó de tres dels detinguts. Pel que fa al menor ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors de Barcelona que ha ordenat el se ingrés en un centre de menors.

Davant de qualsevol sospita de robatori cal avisar amb celeritat als cossos de seguretat a través del 112 per poder actuar immediatament.