Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya. La família Galceran Jacas va rebre el guardó de la mà del president de la Generalitat, Quim Torra.

">

El Forn cal Mosso rep una distinció de la Generalitat pels seus 150 anys d'història

Última revisió 12-02-2021 15:05
10/10/2018

El Forn cal Mosso ha estat reconegut pels seus 150 anys d'història durant l'acte de lliurament dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya. La família Galceran Jacas va rebre el guardó de la mà del president de la Generalitat, Quim Torra.

El passat dimarts al vespre es va celebrar l'acte de lliurament dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de Catalunya. Els Premis, enguany en la seva 18a edició, són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores en comerç urbà. La Generalitat també ha reconegut la trajectòria de 23 establiments comercials centenaris i de 12 comerços amb més de 150 anys d'història. Entre aquests darrers, es va reconèixer la trajectòria del Forn cal Mosso que des del 1838 elaboren pa al municipi. El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, van presidir l'acte i van fer el lliurament dels guardons.

Cal Mosso 150 anys

Cal Mosso 150 anys