Modificació puntual número 5 del POUM de Vilassar, per a l'establiment dels sistemes d'habitatge dotacional públic en dues parcel·les qualificades com a sistemes d'equipaments comunitaris.

">

Veïns de La Fornaca, Sant Sebastià, La Cisa i Santa Maria mostren el seu desacord al Ple respecte l'establiment d'habitatge dotacional públic en dues parcel·les municipals

Última revisió 12-02-2021 15:05
26/09/2018

Veïns i veïnes de la Fornaca, Sant Sebastià, La Cisa i Santa Maria omplen la sala de plens per traslladar les seves queixes respecte la Modificació puntual número 5 del POUM de Vilassar, per a l'establiment dels sistemes d'habitatge dotacional públic en dues parcel·les qualificades com a sistemes d'equipaments comunitaris.

Els veïns i veïnes han vingut al Ple per mostrar al govern el seu desacord davant el futur projecte d'habitatge dotacional públic pensat en dues parcel·les ubicades a La Fornaca i a la urbanització Santa Maria. Tot i les queixes de desinformació dels veïns i veïnes, la Modificació del POUM està inclosa en el Pla d'Actuació Municipal d'Habitatge presentada públicament el mes d'abril, aprovada el Ple del mes de maig (Punt 7) i exposició públicament fins el 27 d'aquest mes de setemebre.

L'alcalde, Xavier Godàs, ha volgut donar una resposta clara i contundent als veïns i veïnes i els ha convidat a reunir-se amb ell i amb els regidors i regidores de l'equip de govern.