La marxa de torxes i l'ofrena floral al Monument de Rafael Casanova van tornar a ser els actes centrals de la celebració de la Diada a Vilassar de Dalt el passat 10 de setembre. El dia 11, la Megadiada de can Salvet va prendre el relleu.

">

Actes institucionals i festius per celebrar la Diada a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
13/09/2018

Diada 18La marxa de torxes i l'ofrena floral al Monument de Rafael Casanova van tornar a ser els actes centrals de la celebració de la Diada a Vilassar de Dalt el passat 10 de setembre. El dia 11, la Megadiada de can Salvet va prendre el relleu.

L'acte, organitzat per l'ANC i l'Ajuntament de Vilassar, va començar tocades les 8 del vespre amb el Cant de la Senyera interpretat per un grup de cantaires i ex cantaires de la Coral Mareny acompanyats pels assistents a l'acte. Tot seguit, els Gegants de Vilassar, la Genisa i en Pere Màrtir, al ritme de les gralles van encapçalar la cercavila amb la gran senyera de 30 metres de llargada i les torxes que portaven els assistents que va obrir pas pels carrers de la vila fins la plaça Onze de Setembre.

diada 2018

diada 2018

diada 2018

Diada 2018

Allà, els Diablons Anònims van encendre les seves masses per donar pas a l'acte institucional. Helena Sala, Carles Puchol i Arnau Mora van llegir el manifest d'aquest 2018, una carta escrita per Jordi Cuixart des de la presó. L'acte va prosseguir amb l'ofrena floral que l'Ajuntament, partits polítics i entitats i associacions de la vila van fer al monument de Rafael Casanova. Tot plegat va cloure amb el Cant dels Segadors i una audició de sardanes a càrrec del Grup Sardanista de Vilassar de Dalt.

Diada 2018

Diada 2018

Diada 2018

Diada 2018

Diada 2018


LA MEGADIADA

La celebració de la Diada a Vilassar es va allargar fins dimarts 11 de setembre amb la ja tradicional Megadiada de can Salvet al pati de Les Escoles, Espai Cívic. Des de les 10 del matí i fins al vespre, la festa va oferir activitats dirigides als més petits que van ser els principals protagonistes de la jornada. Inflables, xocolata desfeta, tallers, animacions infantils, escuma, de dansa i de Bollywood i aquest any la primera edició de Can Salvet Talent Kids, un concurs de talents pels més petits.

megadiada megadiada

Fotos: AAVV Can Salvet