Des d'aquest cap de setmana i fins a l'11 de setembre, Vilassar de Dalt commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes organitzats per l'Ajuntament i entitats de la vila.

">

Vilassar es prepara per la Diada

Última revisió 12-02-2021 15:05
07/09/2018

Diada a VilassarDes d'aquest cap de setmana i fins a l'11 de setembre, Vilassar de Dalt commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb diversos actes organitzats per l'Ajuntament i entitats de la vila.

DiadaEls actes al voltant de la Diada de Catalunya engeguen aquest mateix dissabte amb el Sopar groc que organitza l'ANC Vilassar de Dalt. A partir de les 20.30 h, a la Plaça de la Vila, convidats com Elisenda Paluzie o Núria Feliu acompanyaran un àpat solidari amb la Caixa de solidaritat per a les preses i presos polítics i exiliats.

El dilluns 10 de setembre al vespre, com és habitual, se celebrarà l'acte institucional de la Diada que arrencarà a les 20.00 h amb una marxa de torxes des de la Plaça de la Vila. Un cop a la Plaça 11 de setembre es farà lectura del manifest, ofrena floral, cant dels Segadors i ballada de sardanes.

Les celebracions de la Diada acabaran el dimarts 11 de setembre amb la Megadiada de can Salvet. A partir de les 10 del matí, l'Espai Cívic Les Escoles s'omplirà d'activitats per a tota la família. Aquest any, a més, s'incorpora al programa d'activitats la primera edició del concurs Can Salvet Talent Kids en què els nens i nenes podran demostrar les seves habilitats més especials.