La professora i exdirectora de l'escola Francesc Macià, Núria Nogué, ha estat la pregonera de les festes dels Sants Genís d'enguany. Els més petits de la vila també van tenir el seu pregonet pronunciat per Pep Hernández i Martina Buch membres del Consell d'Infants. Abans però, els Gegants de Vilassar van obrir la festa amb la tradicional cercavila pels carrers de la Vila.

">

Núria Nogué, pregonera de la Festa Major dels Sants Genís

Última revisió 12-02-2021 15:05
25/08/2018

Foto de grup pregonersLa professora i exdirectora de l'escola Francesc Macià, Núria Nogué, ha estat la pregonera de les festes dels Sants Genís d'enguany. Els més petits de la vila també van tenir el seu pregonet pronunciat per Pep Hernández i Martina Buch membres del Consell d'Infants. Abans però, els Gegants de Vilassar van obrir la festa amb la tradicional cercavila pels carrers de la Vila.

La seva tasca com a docent de l'escola pública del municipi i la seva dedicació a la formació de molts dels joves vilassarencs han portat a la Comissió de Festes a escollir Núria Nogué com la pregonera d'aquest any. Va venir de Calella a viure a Vilassar ara fa 30 anys i ha estat professora i també directora de l'escola Francesc Macià. Tot plegat, ho va recordar al pregó del passat 24 d'agost que va donar el tret de sortida a la Festa Major dels Sants Genís 2018.

Inici de la Festa MajorPregó

Pregonet

Inici de la Festa Major

Els assistents a plaça també van poder escoltar el pregonet que va anar a càrrec d'en Pep Hernández i la Martina Buch membres del Consell d'Infants.

La primera nit de Festa Major va continuar amb el sopar de pa amb tomàquet a la fresca i ball de nit amb l'orquestra BalaHits.

Podeu llegir el Pregó de la Festa Major dels Sants Genís 2018 en aquest document: