Aquest mes d'agost començaran els treballs de renovació de serveis i millora en trams dels carrers Sant Antoni i Anselm Clavé. Aquests treballs s'executen conjuntament per part de l'empresa promotora d'un nou edifici d'habitatges i les companyies Endesa, Sorea, Gas Natural i Telefònica amb l'objectiu de reduir les molèsties i el temps d'execució.

">

Obres als carrers Sant Antoni i Anselm Clavé

Última revisió 12-02-2021 15:05
03/08/2018

sant antoniAquest mes d'agost començaran els treballs de renovació de serveis i millora en trams dels carrers Sant Antoni i Anselm Clavé. Aquests treballs s'executen conjuntament per part de l'empresa promotora d'un nou edifici d'habitatges i les companyies Endesa, Sorea, Gas Natural i Telefònica amb l'objectiu de reduir les molèsties i el temps d'execució.

Amb motiu dels treballs de renovació de serveis i millora en trams dels carrers Sant Antoni i Anselm Clavé que començaran aquest mes d'agost, s'hi restringeix el pas de vehicles. Aquests podran accedir als carrers Anselm Clavé i Sant Antoni des de Manuel Moreno i Sant Genís, respectivament, fins a la finalització dels treballs.

Les obres consistiran en la renovació integral de les canonades d'aigua potable i clavegueram, i el soterrament del cablejat d'electricitat, telefonia i enllumenat públic.

Aquests treballs s'executen de forma conjunta per part de l'empresa promotora d'un nou edifici d'habitatges i les companyies Endesa, Sorea, Gas Natural i Telefònica amb l'objectiu de reduir molèsties i temps d'execució.