Amb l'arribada del mes d'agost ja comencem a posar la mirada en la Festa Major, que ja té a punt el programa d'activitats d'aquest 2018. Els Sants Genís arriben amb música, festa i tradició i activitats per a tots els gustos i públics.

">

Tot llest per la Festa Major dels Sants Genís 2018

Última revisió 12-02-2021 15:05
31/07/2018

cartellAmb l'arribada del mes d'agost ja comencem a posar la mirada en la Festa Major, que ja té a punt el programa d'activitats d'aquest 2018. Els Sants Genís arriben amb música, festa i tradició i activitats per a tots els gustos i públics.

La Comissió de Festes i les entitats de Vilassar de Dalt ja han enllestit el programa de la Festa Major dels Sants Genís d'aquest 2018 que arrencarà el proper 23 d'agost amb la Geganit. El dia 24, com és tradició, tindrà lloc pregó, a càrrec de Núria Nogué i el pregonet a càrrec de Pau Arderiu, Martina Buch i Pep Hernández, membres del Consell d'Infants. El vespre de la vigília dels Sants Genís acabarà amb el pa amb tomàquet a la Plaça de la Vila.

Aquest any repeteixen actes emblemàtics com el Correfoc i el Correfoc infantil, la Sindriada, la ballada de Sardanes o la Sardinada amb havaneres per tancar la Festa Major. També es consoliden activitats recents com el brindis amb els pregoners el dia 25, o el Rebombaigua, la Cercavila Esbojarrada dels gegants, la Nit de Grups o el concurs d'arrossos.

La Festa Major dels Sants Genís s'allargarà entre el 23 i el 26 d'agost.

Durant els propers dies rebreu el programa de mà a casa i també el podreu trobar a les dependències municipals o descarregar-lo aquí: