Ja són a la venda els abonaments per la Temporada de càssica 2018-19 del Teatre La Massa. Amb preus que van dels 50 als 85€ en funció de la zona, els abonaments inclouen 7 concerts protagonitzats per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Banda Municipal de Barcelona.

">

Abonaments a la venda per la Temporada de clàssica del Teatre La Massa

Última revisió 12-02-2021 15:05
18/07/2018

clàssica 18-19Ja són a la venda els abonaments per la Temporada de càssica 2018-19 del Teatre La Massa. Amb preus que van dels 50 als 85€ en funció de la zona, els abonaments inclouen 7 concerts protagonitzats per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Banda Municipal de Barcelona.

La Temporada de clàssica de La Massa donarà el tret de sortida el 7 d'octubre amb un concert dedicat a la música de Felix Mendelssohn amb la simfonia num. 4 en La major, op. 90 ‘Italiana' i el Somni d'una nit d'estiu. Aquest concert comptarà amb la participació de la soprano Begoña Alberdi, la mexxosoprano Georgina Reyner i el narrador Joan Berlanga.

El 4 de novembre arribarà el torn de Dimitri Xostakóvitx amb un concert dedicat a la seva obra amb el pianista Tito García González i Miquel Ortega com a director convidat.

Com ja és tradició, el Concert de Cap d'any, el dia 1 de gener, oferirà un repertori basat en les obertures, valsos i danses de la família Strauss. El mes de gener es tancarà amb el Concert de la Banda a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona sota la direcció de Beatriz Fernández.

El cinquè concert del cicle serà el Gran concert simfònic, el 24 de febrer, amb obres de Wojciech Kilar i Txaikovski i amb el violoncelista Guillermo Pastrana i Michal Nesterowicz com a director convidat.

Ja en plena primavera, el 24 de març, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i el Cor Vivaldi presentaran al Teatre La Massa, Els Planetes de Holst, un concert basat en peces de compositors britànics del segle XX com Britten, Elgar, Williams o Holst. La temporada es tancarà el 28 d'abril amb el concert de Sant Jordi.

Fora de l'abonament, la Temporada de clàssica comparà, aquest any, amb un concert familiar on tota la família podrà descobrir el gran clàssic de Sergei Prokofiev, Pere i el Llop en un espectacle amb producció visual d'Anna Calvo, el narrador Joan Ferlanga i el director Josep Ferré.

Els abonaments ja es poden adquirir a preus que van dels 50 als 85€ al web del Teatre La Massa.