Ple del mes de juliol ha aprovat deixar sense efecte la modificació puntual nº 3 del POUM del sector “Horts de can Jaumetó” aprovada inicialment al Ple d'octubre de 2016. En el mateix ordre del dia, s'ha aprovat una nova proposta per reordenar aquest sector en el que s'hi preveuen pisos, espai verd i aparcaments públics i privats.

">

El Ple aprova una nova reordenació urbanística a la zona dels "Horts de can Jaumeto"

Última revisió 12-02-2021 15:05
18/07/2018

El Ple del mes de juliol ha aprovat deixar sense efecte la modificació puntual nº 3 del POUM del sector “Horts de can Jaumetó” aprovada inicialment al Ple d'octubre de 2016. En el mateix ordre del dia, s'ha aprovat una nova proposta per reordenar aquest sector en el que s'hi preveuen pisos, espai verd i aparcaments públics i privats.

Plànol proposta can JaumetóLa nova proposta de reordenació del sector de can Jaumetó, ubicat entre la riera Salvet, el carrer Manuel Moreno i els passatges Salvet i Nirell, substitueix tant el planejament vigent de l'any 2008 com la que es va aprovar inicialment el 2016. Amb aquesta modificació, aprovada al Ple de juliol, es preveu la construcció de 51 pisos amb aparcaments soterrats en un conjunt d'edificis que tindran accés des del carrer Manuel Moreno i la riera Salvet. La nova ordenació també proposa un espai lliure de zona verda i un aparcament públic soterrat que ocuparà la superfície on actualment hi ha l'aparcament de can Salvet.