En el marc de les activitats de descoberta del territori, la Regidoria de Turisme de l'ajuntament en col.laboració del Consorci DO Alella va impulsar un enotast que es va celebrar el passat diumenge 8 de juliol al jardí de la masia de can Banús.
L'Enotast dirigit pel sommelier Arnau Marco, va oferir la degustació de dues tapes: guatlla en escabetx macerat amb oli d'oliva i mussolina d'escabetx a càrrec de La Bodegueta maridat amb el vi Tallarol del Celler de les Aus i Tabulé de quinoa amb pollastre cruixent, llavors i llimoneta de coriandre a càrrec de Sorli Emocions maridat amb el Blanc+ del celler Bouquet d'Alella.
Amb les inscripcions exhaurides, l'activitat va ser un èxit de participació i va esdevenir una activitat de descoberta del territori a través dels sentits. L'objectiu de Vilassar Turisme és proposar una activitat entorn la DO Alella de caire trimestral que apropi als assistents a la riquesa enoturística del nostre entorn.