Sorli i Humana renoven l'aportació econòmica als Serveis Socials de l'Ajuntament

Última revisió 12-02-2021 15:05
03/07/2018

L'empresa Sorli i la Fundació Humana han fet una nova aportació econòmica a l'Ajuntament gràcies a la gestió del tèxtil usat i recollit als contenidors instal·lats als supermercats Sorli. Aquesta donació es destinarà a la compra d'aliments de primera necessitat per a famílies sense recursos del municipi.

Donació HUmana SorliLa col·laboració entre Humana i el Grup Sorli ha fet possible el lliurament d'una aportació econòmica de 2.871,54 euros que es destinaran a l'àrea d'Atenció Social de l'Ajuntament. Aquesta quantitat, repartida en targetes de 100€ cadascuna es lliuaran a famílies sense recursos del municipi per la compra d'aliments frescos.
La gestió del tèxtil usat, recollit als contenidors instal·lats per Humana als supermercats Sorli, permeten obtenir-ne els recursos necessaris per fer aquesta donació.
En l'acte de lliurament, que ha tingut lloc aquest dimarts 3 de juliol, hi ha assitit l'alcalde i la regidora d'Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí, Alba Estopañan, representant del Grup Sorli, i Pau Oliva representant d'Humana.