Vilassar se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+

Última revisió 12-02-2021 15:05
28/06/2018

El dia 28 de juny se celebra arreu del món el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+, una jornada que vol reivindicar i sensibilitzar a la ciutadania d'arreu del món i Vilassar de Dalt, un any més, se suma a la commemoració.

orgullEn els darrers anys, el marc legal en defensa dels drets de les persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals (LGBTI) s'ha ampliat significativament. Però no sempre, aquest increment ha anat acompanyat de la plena acceptació social i encara ara es produeixen situacions de discriminació o violències relacionades amb l'orientació o orientació sexual de les persones. Per això és important que commemorem les diades de lluita internacionals, com el 17 de maig i 28 de juny, per reivindicar i reconèixer les múltiples formes de viure les relacions sexuals i afectives i les diferents identitats de gènere existents.

Vilassar de Dalt se suma a la commemoració amb una xerrada a la Biblioteca can Manyer sobre els recursos LGTBI+ de què disposa l'equipament vilassarenc. L'Ajuntament, a més, llueix la bandera multicolor al balcó durant tota la jornada.


Podeu llegir la declaració institucional del 28 de juny clicant aquí.