L'arribada de la Flama del Canigó va donar el tret d'inici a la revetlla de Sant Joan a Vilassar el passat divendres 23 de juny al vespre. Amb la Flama comença, any rere any, la celebració d'una festa ancestral vinculada al solstici d'estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana. La revetlla va culminar amb l'encesa de les fogueres i un sopar preparat pels Timbalers Anònims.

">

La Flama del Canigó encén la revetlla de Sant Joan a Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:05
24/06/2018

revetlla de Sant Joan 2018L'arribada de la Flama del Canigó va donar el tret d'inici a la revetlla de Sant Joan a Vilassar el passat divendres 23 de juny al vespre. Amb la Flama comença, any rere any, la celebració d'una festa ancestral vinculada al solstici d'estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana. La revetlla va culminar amb l'encesa de les fogueres i un sopar preparat pels Timbalers Anònims.

Divendres 23 al vespre va arribar la Flama del Canigó de la mà del CE Fondistes de Vilassar i del CE Sensacions que la van portar fins a l'ermita de Sant Sebastià on l'esperava una comitiva encapçalada per l'alcalde, Xavier Godàs, per començar la marxa de torxes fins al parc de can Rafart.

revetlla de Sant Joan 2018revetlla Sant Joan 2018

revetlla de Sant Joan 2018

revetlla Sant Joan 2018

Un cop al parc, el regidor de Cultura, Pau Morales, va obrir els parlaments que van donar pas a la lectura del manifest, enguany un text de Jordi Cuixart escrit des de la presó i que va llegir l'Àurea Loire.
Tot seguit, els Diablons Ànònims van fer un petit espectacle i es va donar pas a l'encesa de la foguera petita preparada per a la celebració.

revetlla de Sant Joan 2018

revetlla de Sant Joan 2018

revetlla de Sant Joan 2018

revetlla de Sant Joan 2018

La foguera més gran es va encendre un cop es va fer fosc per copsar l'espectacularitat de la seva presència.
La nit va continuar amb el sopar de brasa servit pels Timbalers Anònims i música en directe fins ben entrada la matinada.

revetlla de Sant Joan 2018

revetlla de Sant Joan 2018