Aquest mes de maig han començat els treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable a càrrec de l'empresa SOREA. Uns treballs que formen part  del conveni regulador d'obres d'inversió a càrrec de la concessionària pel període 2017-2019 i que es preveu que s'allarguin fins al juliol.

">

En marxa els treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable

Última revisió 12-02-2021 15:05
30/05/2018

soreaAquest mes de maig han començat els treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable a càrrec de l'empresa SOREA. Uns treballs que formen part  del conveni regulador d'obres d'inversió a càrrec de la concessionària pel període 2017-2019 i que es preveu que s'allarguin fins al juliol.

En base a l'estudi dels trams amb més freqüència d'avaries, s'ha redactat un projecte per a la renovació de les canonades en un conjunt de carrers, així com la instal•lació de vàlvules reguladores de pressió que permetin allargar la vida útil de les canonades i reduir les molèsties als veïns i veïnes i les ineficiències de la xarxa.

Les actuacions de millora de la xarxa han començat pels carrer Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons.
Al carrer Joan XXIII s'ha substituït la canonada i s'està aprofitant l'actuació per millorar vorades i el paviment de la vorera. També es formaran guals de vianants i es repararà el paviment de la calçada. Per al desenvolupament d'aquests treballs, que es preveu que s'allarguin fins el 15 de juny, es faran talls de trànsit puntuals i restriccions d'aparcament a la zona d'actuació.

Millores xarxa Joan XXIII

renovació xarxa Joan XXIII


D'altra banda, als carrers Pau Piferrer i Balcons han començat ja els treballs de substitució de la canonada, fet que obliga a fer talls de trànsit en aquesta zona i no es permet l'aparcament en els carrers afectats. L'actuació es preveu que s'allargui fins el 22 de juny.

sorea

sorea

renovació xarxa Pau Piferrer

sorea

sorea

De cara als proper mesos (juny-juliol) estan previstes actuacions als carrers Mestra Viladrosa, Pius XII i torrent del Blanqueig.
En aquest sentit l'any passat ja es van instal•lar vàlvules reductores als sectors de la Galbanya-Sant Pere (C/ Sauló d'en Roure) i La Cisa (C/ Burriac i C/ Comtal) i es va renovar la canonada al carrer Clapés.