Aquest dilluns 21 de maig, el Parc de can Rafart va acollir la festa d'homenatge a la gent gran de Vilassar de Dalt. A banda d'un berenar per a tots els assistents, l'acte va comptar amb un reconeixement especial als vilassarencs i vilassarenques que aquest 2018 celebren 90 anys.

">

Vilassar reconeix els avis i àvies que fan 90 anys

Última revisió 12-02-2021 15:05
23/05/2018

Homenatge gent granAquest dilluns 21 de maig, el Parc de can Rafart va acollir la festa d'homenatge a la gent gran de Vilassar de Dalt. A banda d'un berenar per a tots els assistents, l'acte va comptar amb un reconeixement especial als vilassarencs i vilassarenques que aquest 2018 celebren 90 anys.

L'acte d'homenatge a la gent gran es va celebrar aquest dilluns 21 de maig a la carpa de Can Rafart. La tarda va començar amb la lectura, per part de noies de l'Espai Jove i el Centre Obert de textos fet a partir d'entrevistes que han realitzat a alguns dels avis i àvies homenatjats.

Homenatge gent gran

Homenatge gent gran

De la mà de l'alcalde Xavier Godàs els vilassarencs i vilassarenques que aquest 2018 celebren 90 anys van rebre una placa commemorativa i la felicitatció de l'Ajuntament.

Homenatge gent gran

Homenatge gent gran

La celebració va acabar amb un berenar servit per voluntaris i voluntàries de l'Espai Jove i el Centre Obert i una estona de ball per gentilesa del Casal de la Gent Gran de can Rafart.

Homenatge gent gran Homenatge gent gran