">

Arriba la nova edició del Festival Revela'T

Última revisió 12-02-2021 15:05
09/05/2018

De l'11 al 27 de maig arriba la sisena edició del festival Revela'T, el Festival de Fotografia Analògica de Vilassar de Dalt, que oferirà exposicions, tallers, conferències, visites guiades amb els autors, intercanvis i venda de material i obra gràfica.

Banner Revelat

Consolidat com a referent internacional, el Revela'T 2018 es presenta sota el lema "Odisseys", remetent a L'Odissea d'Homer, i, amb més de 30 exposicions, apropa projectes fotogràfics de llarga durada, que esdevenen viatges creatius i personals plens d'aventures de la mà d'artistes com Jeff Bridges (EUA), Ferran Freixa (Catalunya), Ariko Inaoka (Japó), Ryan Wiedeman (EUA) o Alejandro Chaskielberg (Argentina), entre d'altres.

Banner Revelat



Enguany, el cap de setmana principal, del 25 al 27 de maig, hi haurà fira comercial, market de venda directa d'obraxerradesdemostracions, etc. El cap de setmana anterior, del 18 al 20 de maig, també estarà ple d'activitats, enfocades sobretot al fotollibre i al cinema.

Aquest 2018 el Festival de Fotografia Analògica redobla també la seva connexió amb Barcelona amb l'OFF Revela'T, fent-se present a 13 galeries de la capital amb un total de 20 exposicions, a més de diverses activitats.

En la seva vessant de creació, el Revela'T 2018 consolida la Residència de Creació i Experimentació Fotogràfica i inicia el projecte “Fotògrafs en residència”. Des d'una perspectiva social i cultural, enguany es durà a terme un projecte de FotoTeràpia, més enllà de les ja habituals visites escolars durant els dies del festival.

El festival Revela'T gaudeix del reconeixement de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona en tant que esdeveniment de rellevància nacional i aquest 2018 se l'ha distingit com a festival de referència.


Podeu consultar tota la programació a la web del festival