Tot i l'amenaça de pluja, Vilassar va poder viure com cada primer de maig la gran trobada gegantera. Un acte en què el poble s'omple de colles d'arreu de Catalunya i que organitza des de fa 36 anys la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt.

">

La pluja dóna treva a la Trobada de Gegants de l'1 de maig

Última revisió 12-02-2021 15:06
02/05/2018

Trobada de gegants 2018Tot i l'amenaça de pluja, Vilassar va poder viure com cada primer de maig la gran trobada gegantera. Un acte en què el poble s'omple de colles d'arreu de Catalunya i que organitza des de fa 36 anys la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt.

Més d'una vintena de colles van participar dimarts a la 36a edició de la Trobada de Gegants de Festa Major que, tot i l'amenaça de pluja, van poder fer una cercavila més curta fins la plaça de la Vila.

Trobada de gegants 2018

Trobada de gegants 2018

Enguany i gràcies a la col•laboració de diferents comerços de la Vila, la colla va editar un cartell amb la imatge de totes les figures participants i que es van repartir gratuïtament durant la trobada. També en aquesta ocasió, els geganters de Vilassar van presentar el nou remolc que, a partir d'ara, portarà els gegants de Vilassar arreu del territori.

Trobada de gegants 2018Trobada de gegants 2018



Aquesta trobada també va viure el naixement d'un nou gegantó de Vilassar, en Pep del Club d'Esplai, que es va estrenar va ballar per primer cop davant dels vilassarencs i vilassarenques.

Trobada de gegants 2018

Trobada de gegants 2018

Trobada de gegants 2018

Trobada de gegants 2018

Trobada de gegants 2018

Trobada de gegants 2018

L'acte, que s'ha convertit en una cita ineludible del programa, va fer sortir al carrer centenars de persones que van acompanyar les més de 50 figures de gegants i capgrossos fins a la plaça de la Vila. El punt àlgid de la festa es concentra a la plaça de Vila on, una per una, les colles fan el seu particular ball davant d'una plaça de la Vila plena a vessar. L'acte, com ja és habitual, va cloure amb una ballada conjunta de tots els gegants convidats.