El pati de l'Espai Cívic Les Escoles va tornar a ser l'escenari de la Festa Urbana organitzada per l'Àrea de Joventut i on hi van tenir cabuda activitats com sessions obertes de rap o beatbox, un taller de balls urbans o un tast de cerveses.

">

La Festa Urbana reuneix música, ball i gastronomia al pati de Les Escoles

Última revisió 12-02-2021 15:06
02/05/2018

Festa urbanaEl pati de l'Espai Cívic Les Escoles va tornar a ser l'escenari de la Festa Urbana organitzada per l'Àrea de Joventut i on hi van tenir cabuda activitats com sessions obertes de rap o beatbox, un taller de balls urbans o un tast de cerveses.

festa urbana

festa urbana

Un any més, les activitats pels més joves es van concentrar, la tarda del 30 d'abril, a Les Escoles. Aquesta edició de la Festa Urbana va proposar activitats obertes durant tota la tarda que van començar amb un taller d'slakline amb Uri Comas abans de les sessions musicals. El vilassaren Àlex Cabanas va mostrar els secrets del Beat box i Paula Grande va ser la responsable d'un taller participatiu de rap. Les activitats a l'escenari es van completar amb un taller de danses urbanes amb Neus Gil. Aquest any, també es va proposar un tast de cerveses artesanes amb un gran èxit d'assistència. Durant tota la tarda, a més, l'activitat va estar acompanyada de música i una foodtruck pels qui tinguéssin gana.

festa urbana festa urbana

 festa urbana festa urbana

festa urbana festa urbana