Després de la bona acollida de la primera edició que es va celebrar l'any passat, la festa Holi ha tornat a Vilassar en el marc de la Festa Major desbordant les expectatives dels seus organitzadors.  Una festa que va acabar tenyint de colors la plaça de la Vila.

">

Explosió de colors a la festa Holi

Última revisió 12-02-2021 15:06
29/04/2018

Holi 2018Després de la bona acollida de la primera edició que es va celebrar l'any passat, la festa Holi ha tornat a Vilassar en el marc de la Festa Major desbordant les expectatives dels seus organitzadors.  Una festa que va acabar tenyint de colors la plaça de la Vila.

Impulsada pel grup de ball Tike&Nila Bollywood, Vilassar va viure aquest dissabte la segona edició de la Festa Holi. Aquesta tradició hindú celebra cada any l'arribada de la primavera i cada cop són més indrets d'arreu del món que se sumen a la celebració.

Holi 2018Holi 2018

Holi 2018

Holi 2018
La festa va començar a les 12 del migdia amb una demostració de ball a càrrec de l'entitat organitzadora de l'acte Tike&Nila Bollywood i un seguit d'actuacions més de diferents grups que van voler ser presents en aquest esdeveniment. Tot plegat, en un plaça de la Vila plena a vessar que esperava amb nervis la traca final de l'acte. Tan és així que la gran afluència de gent va fer que la pols de colors s'acabés abans d'hora i no arribés per abastir la demanda d'aquest any.

Holi 2018Holi 2018

Holi 2018Holi 2018

Holi 2018

Holi 2018
Al final de les actuacions va arribar el moment de fer el compte enrere per al llançament del gulal, la característica pols de colors que defineix aquesta celebració. La festa va acabar amb un bany de colors per tots els assistents en aquesta gran jornada.

Holi 2018

Holi 2018
I com és habitual, les càmeres i els mòbils no donaven abast per immortalitzar el moment. És per aquest motiu que, aquest any també, els organitzadors proposen un concurs de fotografia en el que hi podeu participar fins el 6 de maig enviant les imatges a tikenilaholi@gmail.com.