Cerveses, tapes i molta festa és el resum de la nova edició del Vilabars que es va celebrar divendres 27 a la nit. Més de 400 persones van participar, un any més, en aquest acte que fa set anys va sorgir d'una proposta d'un grup de joves de Vilassar.

">

El Vilabars destapa la Festa Major dels Sants Màrtirs

Última revisió 12-02-2021 15:06
28/04/2018

Vilabars 2018Cerveses, tapes i molta festa és el resum de la nova edició del Vilabars que es va celebrar divendres 27 a la nit. Més de 400 persones van participar, un any més, en aquest acte que fa set anys va sorgir d'una proposta d'un grup de joves de Vilassar.

El mocador lila identificava els centenars de persones que no es van voler perdre la setena edició del VilaBars. Un any més, aquest esdeveniment va omplir els carrers del municipi amb una cercavila multitudinària i festiva que aquest any es va escapar de la pluja.

Vilabars 2018

Vilabars 2018

Vilabars 2018

Vilabars 2018

A quarts de 9 del vespre els petards anunciaven el tret de sortida del Vilabars que va començar a ritme de xaranga amb els Inquiets i els incondicionals Tutukà i la seva batucada que van fer una gran espectacle al llarg del tot el recorregut.
Després de set anys el Vilabars ha superat les expectatives dels seus organitzadors i ha tornat ha exhaurir els tiquets disponibles que donaven dret a vuit tapes i sis cerveses que, aquest any i com a novetat, les servien els mateixos organitzadors des del Birratruck.

Vilabars 2018Vilabars 2018

Vilabars 2018Vilabars 2018

El Dolmen, Can Lluís, L'Arístic, El bar de can Rafart, Cal Turu, La Massa, El Torre Rossa , Cafè de la Plaça van ser els punts de parada obligatòria per a tots els participants del VilaBars 2018.

Vilabars 2018

Vilabars 2018

Per tercer any consecutiu es va fer el concurs de tapes en què els participants podien decidir quin havia estat el millor tastet. Tot i això encara no s'ha donat a conèixer la tapa guanyadora.
Després de set anys, aquest esdeveniment festiu organitzat per un grup de joves vilassarencs s'ha fet, indubtablement, un lloc destacat entre els actes de la Festa Major dels Sants Màrtirs.