La Setmana Literària commemora Sant Jordi amb diverses activitats

Última revisió 12-02-2021 15:06
17/04/2018

Al voltant de la diada de Sant Jordi, Vilassar de Dalt es vesteix de cultura i literatura i acull tota una setmana d'activitats al voltant dels llibres i la lectura.

setmana literàriaCom ja és habitual, Vilassar de Dalt commemora la diada de Sant Jordi amb tota una setmana d'actes dedicats a la literatura. Les activitats ja es van iniciar aquest passat cap de setmana amb una sessió de l'Hora del conte a la Biblioteca can Manyer, un dels espais principals de la celebració. Durant aquesta setmana, serà aquest equipament el que centralitzarà la major part de l'activitat amb tallers, el club de lectura, la Revetlla de Sant Jordi i l'entrega de premis del Concurs literari de Sant Jordi per acabar.

Entre mig, música al Teatre la Massa amb el darrer concert de la Temporada de clàssica dedicat a Sant Jordi, una jornada gastronòmica al Mercat de can Robinat, la Trobada de puntaires a la Carpa de can Rafart i fins i tot una recreació d'un campament romà emmarcada en el festival La Laietània.

Tot plegat obrirà la porta a la festa de Sant Jordi que reunirà parades de roses i llibres d'entitats del poble a la Plaça de la Vila durant tota la jornada del 23 d'abril.