El passat divebdres 6 d'abril es va inaugurar a la sala cultural de La Massa l'exposició del fotògraf Kim Manresa. Un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l'educació i les desigualtats socials que des del 2006 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La mostra es podrà visitar fins el 28 d'abril.

">

La sala cultural de La Massa acull l'exposició "Escoles d'altres mons"

Última revisió 12-02-2021 15:06
09/04/2018

escoles d'altres monsEl passat divebdres 6 d'abril es va inaugurar a la sala cultural de La Massa l'exposició del fotògraf Kim Manresa. Un projecte educatiu de sensibilització vers el dret a l'educació i les desigualtats socials que des del 2006 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La mostra es podrà visitar fins el 28 d'abril.

EscolesLa sala cultural de La Massa, amb el suport de la Diputació de Barcelona, acull aquesta mostra del fotògraf Kim Manresa. L'exposició compta amb una cinquantena de fotografies en blanc i negre que mostren la realitat educativa en més de 30 països d'arreu del món.
L'objectiu de la mostra és reivindicar el dret a l'educació per a tothom. I a exigir que aquesta sigui una prioritat de les administracions públiques i dels organismes internacionals.

Més informació a: https://www.diba.cat/web/educacio/recursos/jornades/escolesam