MiniTrail. Ja s'han obert les inscripcions que es poden formalitzar a la botiga Sensacions i al Decathlon Mataró fins el 20 d'abril.

">

La MiniTrail obre inscripcions

Última revisió 12-02-2021 15:06
06/04/2018

El dia 6 de maig torna la cursa de muntanya pels més petits, la MiniTrail. Ja s'han obert les inscripcions que es poden formalitzar a la botiga Sensacions i al Decathlon Mataró fins el 20 d'abril.

minitrailDesprés de 3 anys d'èxit, la MiniTrail es consolida en el calendari vilassarenc com un dels actes infantils i esportius de referència al municipi. Com en les edicions anteriors hi podran participar nens i nenes d'entre 3 i 15 anys. Els més petits - P3, P4 i P5 - faran un circuit per dins el parc de can Rafart de 400m. Els de 1r i 2n també correran pel parc, però amb un circuit més exigent d'1,200km amb diferents desnivells. A partir de 3r i 4t, ja hauran de trepitjar la muntanya amb un circuit de trail d'uns 4km. I els nois i noies de 5è, 6è i ESO tenen per endavant el circuit més exigent, el de 5km.
La cursa, organitzada per Sensacions amb la col•laboració de l'Ajuntament de Vilassar, la Diputació i la botiga Decathlon de Mataró, tindrà lloc el dia 6 de maig a les 10 del matí coincidint amb la festa vertical. Serà un cap de setmana ple d'activitat esportiva al parc de can Rafart.
Per participar-hi cal fer la inscripció abans del 20 d'abril a la Botiga Sensacions o al Decathlon Mataró.  

Dia: Diumenge 6 de maig.
Lloc: parc de can Rafart
Hora: 10 h.
Edats: de 3 a 15 anys.
Distàncies: de 400m a 5km, segons edat.
Inscripcions presencials: Botiga Sensacions o Decathlon Mataró.
Preu: 9€