Amb les dones i la política com a tema central, la Biblioteca can Manyer va acollir l'acte institucional de commemoració del Dia de les Dones. En aquest acte es va reconèixer Ana Marín amb l'Agulla de Plata d'aquest 2018.

">

Ana Marín rep l'Agulla de Plata 2018

Última revisió 12-02-2021 15:06
06/03/2018

agulla de plataAmb les dones i la política com a tema central, la Biblioteca can Manyer va acollir l'acte institucional de commemoració del Dia de les Dones. En aquest acte es va reconèixer Ana Marín amb l'Agulla de Plata d'aquest 2018.

La Biblioteca can Manyer va ser l'escenari, el dissabte 3 de març, de l'acte institucional del 8 de març, Dia de les Dones a Vilassar de Dalt. L'acte va començar amb la lectura del manifest del 8 de març a càrrec de la directora de l'Aula de Música, Lídia Rafanell per donar pas a la taula rodona d'aquest any. Sota el títol Dones i política, set dones vinculades d'una o altra manera a la política municipal van explicar les seves experiències personals al voltant de l'activitat pública. Van ser Maria Lluïsa Ruhí, Carola Llauró, Teia Àlvarez i M. Àngels Bosch, regidores de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt; les exregidores Ana Marín i Maite Gasull; i l'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell.

dia dones

dia dones

dia dones

dia dones

En l'acte de dissabte també es va fer entrega de l'Agulla de Plata, un reconeixement de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt que cada any reconeix la tasca i la implicació d'una dona del municipi. Aquest 2018, l'Agulla de Plata va ser per a Ana Marín, primera dona recollida regidora a Vilassar de Dalt i amb una àmplia trajectòria en mobiments socials al poble. Marín va rebre l'agulla de mans de l'Alcalde, Xavier Godàs.

agulla de plata

agulla de plata

Com ja és tradicional, els alumnes i professors de l'Aula de Música van tancar la commemoració amb un petit concert.

dia dones dia dones


dia donesdia dones