Aquest dijous, el Castell ha inaugurat les noves instal·lacions integrades dins el seu entorn que ofereixen un nou espai destinat a celebracions i esdeveniments. Aquesta activitat amplia l'oferta turística de Vilassar obrint la porta a un nou sector fins ara inexistent al municipi.

">

Un nou espai per a celebracions i esdeveniments al Castell amplia l'oferta turística de Vilassar

Última revisió 12-02-2021 15:06
27/02/2018

Inauguració espai de celebracions al CastellAquest dijous, el Castell ha inaugurat les noves instal·lacions integrades dins el seu entorn que ofereixen un nou espai destinat a celebracions i esdeveniments. Aquesta activitat amplia l'oferta turística de Vilassar obrint la porta a un nou sector fins ara inexistent al municipi.

Els darrers anys el castell de Vilassar ha anat obrint-se a la població des del punt de vista patrimonial i ara enceta una nou camí amb l'obertura d'un centre destinat a celebracions i esdeveniments. Aquest espai s'integra perfectament a les feixes del castell, obrint-se cap al camí de la Costa i es vincula estretament en l'entorn històric i patrimonial d'aquest emblemàtic edifici.

Inauguració espai de celebracions al Castell

Inauguració espai de celebracions al Castell

Inauguració espai de celebracions al Castell

Inauguració espai de celebracions al Castell

Aquest espai és un nou pol d'activitat econòmica a Vilassar vinculada al turisme d'esdeveniments i a les celebracions en un entorn privilegiat.