L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha nomenat, a títol pòstum, Fill Predilecte de la vila a Manel Monjonell. L'acte va tenir lloc el passat dissabte 10 de febrer a la sala de plens del consistori.

">

Manel Monjonell, Fill Predilecte de Vilassar de Dalt

Última revisió 12-02-2021 15:06
11/02/2018

L'Ajuntament nomena Fill Predilecte de la Vila a Manel MonjonellL'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha nomenat, a títol pòstum, Fill Predilecte de la vila a Manel Monjonell. L'acte va tenir lloc el passat dissabte 10 de febrer a la sala de plens del consistori.

Al llarg de la seva vida, Manel Monjonell, va demostrar reiteradament la seves ganes de col·laborar i treballar pel món associatiu i cultural de Vilassar. Una tasca que no va passar desapercebuda i que ha deixat una empremta que perdurarà en el temps. És per aquest motiu, que el Ple del passat 20 de desembre va decidir unànimament nomenar Manel Monjonell Fill Predilecte de Vilassar de Dalt.

El passat dissabte 10 de febrer, en un acte a la sala de Plens de l'Ajuntament, es va lliurar a la seva família el diploma que acredita aquest nomenament.

L'Ajuntament nomena Fill Predilecte de la Vila a Manel Monjonell

L'Ajuntament nomena Fill Predilecte de la Vila a Manel Monjonell

L'Ajuntament nomena Fill Predilecte de la Vila a Manel Monjonell

L'Ajuntament nomena Fill Predilecte de la Vila a Manel Monjonell

L'acte, ple d'emotivitat, va servir també d'homenatge a la figura de Monjonell a través dels parlaments d'amics i familiars. La regidora de Turisme, Paula Lloret, va obrir l'acte donant pas al cosí germà d'en Manel, Joan Tusell, que el va recordar des d'una vessant familiar i també com a bon amic que era. Tot seguit va ser el torn de l'exalcalde, Llorenç Artigas, que a través de les seves paraules va fer un recorregut per totes les activitats engegagdes a Vilassar per en Manel i la seva colla. L'acalde, Xavier Godàs, també va recordar-lo destacant la seva empenta en tot el que feia, el seu altruïsme, la seva humilitat i la seva generositat. Finalment, va ser el seu fill Carles qui va voler rememorar el seu pare des del punt de vista més íntim i familiar, aflorant els darrers moments de la seva vida en què mai va perdre la força ni el somriure.

El cantautor vilassarenc, Robert Poch, va cloure l'acte interpretant un emotiu "Halleluja" que va acabar amb un fort aplaudiment de tots els assistents.

Notícies relacionades

L'Ajuntament expressa el seu condol per la mort de Manel Monjonell