El proper dissabte 17 de febrer tindrà lloc la tercera jornada del procés participatiu que ha de definir el funcionament i la gestió de l'Hort Social i Comunitari. La trobada acollirà també un taller de sembra de planter.

">

III Jornada participativa de l'Hort Social i Comunitari

Última revisió 12-02-2021 15:06
06/02/2018

3 Jornada participativa hort social i comunitariEl proper dissabte 17 de febrer tindrà lloc la tercera jornada del procés participatiu que ha de definir el funcionament i la gestió de l'Hort Social i Comunitari. La trobada acollirà també un taller de sembra de planter.

Aquesta tercera trobada ha de servir per avançar en la definició de l'Hort en una sessió de treball dinamitzada per Quòrum.  En la segona trobada, que es va celebrar el juliol de l'any passat, ja es va començar a perfilar l'ús, el funcionament i l'organització de l'espai destinat a l'hort. Tot i que van sorgir diferents propostes de parcel•lació del terreny -des d'una gran parcel•la conreada entre tots a la idea de petites parcel•les més individualitzades - tots els assistents van estar d'acord en mantenir el caràcter comunitari que s'inclou en l'avantprojecte.

Amb aquesta nova sessió s'acabarà de definir el funcionament de l'Hort i, a banda, es farà un taller de sembra de planter a càrrec de Josep Maria Vallès de la Cooperativa Tarpuna.
La jornada, que començarà a les 11 del matí, es farà sobre el terreny destinat a desenvolupar el projecte ubicat al Polígon Riera de Vilassar (Camí pla de Vilassar, cantonada amb c/ Francesc Tosquelles).