El Ple aprova el Pressupost municipal pel 2018

Última revisió 12-02-2021 15:06
25/01/2018

El Ple del mes de gener ha aprovat definitivament el Pressupost per l'exercici 2018 xifrat en poc més de 12M€. L'aprovació s'ha tirat endavant amb 7 vots a favor d'ARA Vilassar, 5 vots en contra de la CUP, del PDeCAT i PP i 1 abstenció del PSC.

L'actuació municipal de l'exercici 2018 compta amb un Pressupost de 12.065.813€ i té com a prioritats garantir la qualitat dels serveis municipals bàsics i obligatoris i no abandonar la política de suport a la cultura, l'ensenyament, l'esport, i als segments de la població amb més dificultats, a més de vetllar per la seguretat dels ciutadans. El Pressupost consolidat inclou l'Ajuntament, l'Organisme Autònom Local del Museu Arxiu municipal, el del Consorci del Centre Teatral i cultural "La Massa" i el de la societat de capital íntegrament municipal, Viserma Serveis i Manteniments SLU.

El Pressupost que s'ha presentat és continuista, ja que s'ajusta a la sostenibilitat financera que es va marcar l'equip de govern a l'inici de la legislatura. Es concreta amb un capítol d'inversions realista i modest i manté la política de remunicipalització dels serveis que es concretarà en la remunicipalització de la neteja de carrers a finals del 2018. El document presentat amortitza més d'un milió d'euros i la ratio legal del deute se situa en un del 88,8%, inferior al límit màxim que és de 110%.