Dimecres 17 de gener, Vilassar de Dalt es tornarà a vestir de gala per celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs pels carrers de la Vila.

">

Torna la festa de Sant Antoni Abat

Última revisió 12-02-2021 15:06
12/01/2018

cartell sant antoni abatDimecres 17 de gener, Vilassar de Dalt es tornarà a vestir de gala per celebrar la festivitat de Sant Antoni Abat amb els tradicionals Tres Tombs pels carrers de la Vila.

Programa d'actes

  • A les 9 del matí a l'Església Parroquial > Benedicció senzilla de panets davant la imatge de Sant Antoni Abat.
  • A continuació > Repicada de campanes anunciant la Festa.
    La Comissió de Sant Antoni acompanyada per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal es dirigirà a la Casa de la Vila per saludar i convidar les autoritats i el veïnat.
  • A 1/4 d'11 del matí > Recollida de la bandera de Sant Antoni a can Lota i sortida cap a la plaça de la Vila acompanyats per l'Orquestra.

    A 2/4 d'11 del matí > Ofici Solemne celebrat per Mn. Antoni Suriol Castellvi, acompanyat dels mossens Joaquim Vives Aragó, Aureli Gómez de Cadiñanos Pinedo i Jordi Gutierrez.
    Tot l'ofici serà acompanyat amb l'orquestra, a honor i glòria de Sant Antoni Abat i en memòria dels que foren col·laboradors i divulgadors de la festa.
    En acabar es farà la veneració de la relíquia i el cant dels Goigs.
  • A les 12 del migdia > Reunió de cavalleries a can Rafart per sortir a 2/4 d'1 cap a a la plaça de la Vila.
  • A la 1 del migdia a la plaça de la Vila > Solemne benedicció.
    Seguidament s'efectuaran els tradicionals i típics Tres Tombs.
    Aquest any serà capità de bandera en Toni Roca Martínez. El portant de la bandera i els cordonistes aniran a càrrec de la Comissió de la Festa de Sant Antoni Abat.
  • A les 5 de la tarda > Cafè-Concert al Bar del Centre Recreatiu l'Aliança (El Casinet).
    Donatiu de 5 € no socis (amb val per a un cafè)
    Socis gratis.
  • A les 8 del vespre > Concert cantat al Teatre La Massa, per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal. Donatiu de 15 € no socis
    Socis gratis.