El teatre La  Massa i l'Obra Social “la Caixa” han signat, aquest mes de desembre, un acord de col•laboració per promourels Cicles de concerts de Clàssica que es fan al teatre des del 2015.

">

El Teatre La Massa i l'Obra Social "la Caixa" signen un acord de col·laboració pel Cicle de concerts de clàssica

Última revisió 12-02-2021 15:23
19/12/2017

Conveni obra social i la massaEl teatre La  Massa i l'Obra Social “la Caixa” han signat, aquest mes de desembre, un acord de col•laboració per promourels Cicles de concerts de Clàssica que es fan al teatre des del 2015.

La directora d'àrea de negoci de CaixaBank al Maresme Sud, Noemí Nicolàs, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament i president del Consorci del Centre Teatral i Cultural La Massa, Pau Morales, han signat el conveni de col·laboració entre les dues entitats per al foment i la difusió del cicle de música clàssica 2017/18. El conveni té per objecte establir el marc de la col·laboració entre la Fundació Bancària "la Caixa" i el Consorci del Centre Teatral i Cultural La Massa per afavorir el desenvolupament de les diverses activitats de caràcter cultural i social. En concret, l'objecte d'aquest conveni es centra en el cicle de concerts de música clàssica de la temporada 2017-2018 que és desenvolupa al teatre i que aquesta col·laboració ha de consistir en una aportació dinerària per al finançament d'aquests concerts.